«Если мы позволим расчленить Украину, будет ли обеспечена независимость любой из стран?»

Байден на Генассамблее ООН призвал противостоять российской агрессии

pirmadienis, spalio 30, 2017

Juozas Statkevičius atsiprašė už skandalingąjį interviu: „Nesupratau, su kuo šneku“

11:52 15min

Juozas Statkevičius prabilo, kokių grasinimų sulaukė po to, kai davė skandalingąjį interviu Kremliaus propagandiniam portalui. Dizaineris tuo pačiu atsiprašė už tai, kas įvyko.


Stop kadras / Juozas Statkevičius

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/vardai/naujiena/lietuva/juozas-statkevicius-sako-nesusigaudes-kam-daves-interviu-belieka-nuosirdziai-atsiprasyti-1050-874340
Stop kadras / Juozas Statkevičius

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/vardai/naujiena/lietuva/juozas-statkevicius-sako-nesusigaudes-kam-daves-interviu-belieka-nuosirdziai-atsiprasyti-1050-874340
    Stop kadras / Juozas Statkevičius

„Mano telefonas lūžo nuo palaikymo žinučių, kurių gavau iš viso pasaulio. Gavau ir grasinimų. Tačiau su jais labai paprasta – visos grasinančios žinutės perduodamos pareigūnams“, – gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pirmadienio vakarą pasakos dizaineris.

„Kedžio likimas tavęs laukia...“, – tokio grasinimo tvirtina sulaukęs Juozas Statkevičius.

Madų kūrėjo Juozo Statkevičiaus interviu Kremliaus portale „Sputnik“ pasirodė praėjusio pirmadienio popietę. Jame iš dizainerio lūpų Lietuvai buvo skiriami kartūs žodžiai.

Anot Juozo, „Padėtis Lietuvoje pasikeis tik tada, kai pasikeis visa valdžia, įskaitant ir prezidentą“, „To, kas vyksta Lietuvoje, neįmanoma kentėti“, „Rusija mano mylima šalis, dievinu Rusiją“, „Aplink mus tik priešai. Lenkai – priešai, rusai – priešai, latviai – priešai“, „Per 27-erius Nepriklausomybės metus Lietuvoje niekas nepasikeitė“. Tai tik keletas dizainerio minčių, kurios buvo cituojamos skandalingame interviu.

Kalbėdamas su laida „Nuo... Iki...“, Juozas Statkevičius prisiminė, kad interviu Kremliaus propagandiniam portalui „Sputnik“ davė daugiau nei prieš mėnesį. Jis papasakojo apie aplinkybes, kuriomis buvo duotas skandalingasis interviu vėlų vakarą, jam grįžtant namo. „To puslapio atstovai man skambino daugiau nei dešimt kartų – atsiliepiau neapsikentęs. Ne tik nesupratau, iš kur man skambinama, tačiau, tiesą sakant, net nenugirdau. Daug klausinėjo apie spektaklius, teatrą“, – pasakojo Juozas.

Juozas Statkevičius tikina gavęs gerą pamoką. „Dabar būsiu pamokytas, belieka atsiprašyti, – sako Juozas. – Nuoširdžiai atsiprašau, nes nesupratau, su kuo šneku. Žodžiai buvo pastiprinti ir išimti iš konteksto“.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ - šį pirmadienį, 20.30 val., per LNK.

Komentarų nėra: